Poziv na iskustvenu radionicu

Centar za sistemsku obiteljsku psihoterapiju priprema početak edukacije nove generacije iz sistemske obiteljske psihoterapije i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na uvodnu iskustvenu radionicu u Zagrebu.

Iskustvena radionica će se održati 6.svibnja 2023. godine u trajanju od 10 do 16 sati, na adresi HUB385, Petračićeva 6 u Zagrebu. 

Centar za sistemsku obiteljsku psihoterapiju, u suradnji s Asocijacijom sistemskih terapeuta, realizira program edukacije iz sistemske obiteljske psihoterapije po akreditiranom programu, u skladu sa standardima Europskog udruženja za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy – EAP) i Europskog udruženja za obiteljsku terapiju (European Family Therapy Association- EFTA Training Institute Chamber).

Iskustvena radionica nudi mogućnost bližeg upoznavanja osnovnih koncepata teorije i metodologije sistemske obiteljske psihoterapije te strukture i načina rada u procesu edukacije. Bez obzira na dosadašnje psihoterapijsko i savjetodavno iskustvo, ukoliko ste zainteresirani i radoznali iskusiti ovaj terapijski pravac, dobrodošli ste u naš zajednički proces. Sudjelovanje u iskustvenoj radionici će se bodovati sukladno pravilnicima o stručnom usavršavanju nadležnih komora i ne obvezuje daljnje uključivanje u edukaciju.

Tim Centra za sistemsku obiteljsku psihoterapiju su Sofija Mastelica Stokuća, Marija Markotić, Kristina Pavuna i Marija Rumenjak.

 Cijena iskustvene radionice je 100 eura. (PDV uključen)

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se prijavite do 29. travnja 2023., prijavnim obrascem koji se nalazi u nastavku.

Po zaprimanju Vaše prijave dostaviti ćemo Vam podatke o plaćanju iskustvene radionice. 

Više o edukaciji iz sistemske obiteljske psihoterapije možete pronaći na stranicama Centra www.cesop.hr

 Molimo Vas da ovu obavijest prenesete i drugim kolegama za koje znate da su zainteresirani.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti na mail: info@cesop.hr 

Veselimo se susretu s Vama!

Prijavite se na iskustvenu radionicu