Prijava na edukaciju iz sistemske obiteljske psihoterapije

Centar za sistemsku obiteljsku psihoterapiju organizira edukaciju nove generacije iz sistemske obiteljske psihoterapije i zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nam se pridružite.

Program edukacije realizira se u suradnji s Asocijacijom sistemskih terapeuta po akreditiranom programu, u skladu sa standardima Europskog udruženja za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy – EAP) i Europskog udruženja za obiteljsku terapiju (European Family Therapy Association- EFTA Training Institute Chamber) te osigurava uvjete za stjecanje Europskog certifikata za psihoterapiju (ECP).

Edukacija za sistemsko-obiteljskog psihoterapeuta traje četiri godine. Primarno je namijenjena stručnjacima iz polja medicine, psihologije, socijalne djelatnosti, edukacijsko-rehabilitacijske znanosti, pedagogije i logopedije. Obuhvaća proces stjecanja znanja i vještina, razvoja kompetencija za sistemsku obiteljsku terapiju te se odvija kroz 10 edukativnih vikenda (subota i nedjelja) po godini edukacije, u tempu jedan vikend mjesečno s ljetnom pauzom. Proces obuhvaća i rad na osobnom i profesionalnom rastu kroz superviziju i osobnu terapiju.

Sudjelovanje u iskustvenoj radionici nije uvjet za upis na edukaciju.

Više o programu edukacije možete pronaći na stranicama Centra www.cesop.hr

Prvi edukativni vikend bit će 3. i 4. lipnja u prostorima HUB385, Franje Petračića 6, Zagreb. Cijena jednog edukativnog vikenda je 200 eura (oslobođeno PDV-a temeljem članka 90. st. 2. Zakona o PDV-u).

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se prijavite do 22. svibnja 2023., prijavnim obrascem koji se nalazi u nastavku.

Po isteku roka za prijave obavijestit ćemo Vas o rezultatima selekcije kandidata i daljnjim koracima.

Molimo Vas da ovu obavijest prenesete i drugim kolegama za koje znate da su zainteresirani.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti na mail: info@cesop.hr 

Veselimo se susretu s Vama!

Prijavite se za edukaciju